Man får väl ha husdjur med sig?

Floria och Ivar står och pratar vid reeoptionen, nät Vera kommer inrullande med sin nya lilla vän Ranis springande vid sidan. Både Vera och ennes nya hundvalp märker det: Att Ivar stelnar till en smula. Vera bestämmer sig dock för att ta det från den glada sidan:
- Här kommer Ranis och jag! Man får väl ha hund med sig? Jag kunde inte se något husdjurförbud?
De har redan nåt disken så Vera, fortsätter i lite komandoton:
- Sitt Ranis, sitt!
Och trots sina unga år, lyder valpen direkt;med ett lite gläfs åt Ivars håll. Den nyanlände besökarens svans går som en trumvirvel med "spatt" mot golvet, när han tittar från Ivar till Floria. Floria svarar:
- Ja, Ivar blir ju lite nervös när det kommer hundar och katter m.m. men enligt den nya policyn, ska vi bejaka och uppmuntra våra gästern intressen; så länge inte någon annan tar skada. Och det här lilla skarmtrollet kn väl ingen bli rädd för...
- Voff!
Floria lämnar disken och går fram till Ranis, som inte verkar tycka illa vara.
Vera fortsätter vänd mot Iver:
- Vilka är det som har kommit?
- Signe och Petronella. Holger och Pelle.
- Inte Gösta och Oskar?
- Nej de tittar väl in till lunch. Gösta pratade redan igår om att de skulle ut och titta till Oskars sommarstuga, passa på nu när det är fint väder. Oskar har ju inte automatlåda på sin bil, så Gösta kör väl... Torsten skulle väl titta över och plocka upp Signe någon gång i eftermiddag.
- Humm...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0